Prodaja lasne kozmetike

Kdo vam lahko najboljše svetuje kakšno nego in styling izbrati za vaš las? Jasno frizer!

Poslužite se in izkoristite naše znanje in izkušnje. V naši trgovini vam ponujamo samo najboljše in mnogokrat preiskušene izdelke.
Imate probleme z lasiščem? Izberite Davines- naravno kozmetiko!

Si sami oblikujete pričesko? Vaši lasje potrebujejo nego? Izberite Wella Tigi ali Subrino.

WELLA

Wella Professionals prinaša luksuzno kozmetiko za normalne in tanke barvane lase – linija izdelkov BRILLANCE, suhe in poškodovane lase – ENRICH in AGE proti staranju las. Rezultat so popolnoma gladki, prožni in močni lasje. Njihove vedno znova nagrajene profesionalne barve Koleston in Illumina vas bodo gotovo navdušile z obstojnostjo, negovalnostjo in sijajem.

TIGI

Je eno vodilnih podjetij v svetu za prodajo izdelkov za nego las. Njihova prednost je sodelovanje s frizerji in prilagoditev izdelkov svetovnim trendom.

Njihovi večkrat nagrajeni izdelki so vsak mesec na voljo pri nas po akcijskih cenah.

DIKSON

Že 20 let Dikson Coiffer dobavlja vrhunske izdelke za nego las. Od barv za lase, do šamponov.

 

DAVINES

Njihovi izdelki vzpodbujajo ljudi, da maksimalno skrbijo o sebi hkrati pa skrbijo tudi za okolje, saj so vsi izdelki narejeni iz okolju prijaznih sestavin.

 

SUBRINA

Od leta 1998, ko je podjetje Ilirija na trgu bivše Jugosalvije predstavilo prvi balzam za lase z imenom Subrina, pa vse do danes, je Subrina postala sinonim za balzam. Z izdelki za lasno nego in oblikovanje Subrina bodo vaši lasje ponovno mehki, zdravi in bleščeči.

Vse pravice pridržane. © Lime Booking

Izjava o zasebnosti

Piškotki